Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

April 16
17:11 2016

Liria e shprehjes dhe e fjalës i kanë dhënë mundësinë njeriut të shprehë hapur atë që ai mendon. Kjo gjë ka bërë që të shkruhen e të hidhen lloje të ndryshme idesh e teorish, të cilat, për shumicën e njerëzve, nuk kanë vlerë, kurse për disa janë të vërteta. Disa personazhe të famshëm “kanë rënë pre” e këtyre ideve dhe ne po ju rendisim disa nga këto personazhe dhe idetë e tyre “të çmendura”.

 

Etiketimet
Shperndaje