Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Nënë e bijë në një moshë. Shihni sa ngjajnë këto të famshme me njëra-tjetrën!

May 08
12:00 2016

 

Besojmë se e keni dëgjuar shpesh fjalinë: “Sa i ngjani nënës suaj”! Dhe me të drejtë, fëmijët janë pasqyrë e prindërve të tyre në fizik dhe në sjellje. Ngjashmëria zakonisht komentohet kur ju shohin bashkë, por ç’do të ndodhte nëse do të hapeshin arkivat? Tiparet e njëjta të  këtyre fëmijëve me prindërit e tyre në të njëjtën moshë janë pothuajse të njëjta. Këtu ku ka vend shprehja: “Bëmë mama të të ngjaj”. Ju ftojmë të shfletoni galerinë dhe të shihni 15 fëmijë të famshëm që nuk bëjnë dallim nga prindërit e tyre kur kanë qenë në të njëjtën moshë.

Komento
Shperndaje