Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Mamaja e Beyonce-s, shuplakë “gojëve të liga”

Mamaja e Beyonce-s, shuplakë “gojëve të liga”
June 28
18:51 2016

Nëse ka diçka që nuk duhet bërë në këtë botë është të përdorësh fjalët e mamasë së Beyonce-s për të prodhuar lajme.

Pas performancës në BET Awards 2016, Beyonce u largua për të marrë avionin për në Europë dhe çmimet i mori e ëma, Tina, në emër të së bijës dhe sqaroi se Bey nuk mund të ishte prezente sepse duhej të ishte gati për koncertin në Londër.

Por në internet u hodh poshtë kjo arsye pasi koncerti mbahet pas tri ditësh dhe arsyeja e vërtetë duhej të ishte diçka tjetër.

Ditën e sotme, Tina Knowles ka shpërndarë dy postime në Instagram, ku përveçse ka sqaruar këtë “pikëpyetje”, u ka dhënë edhe një shuplakë të gjithë atyre që deformuan fjalën e saj.

“Dua të them se është një diferencë kohore prej 9 orësh dhe udhëtimi zgjat nga 11 apo 12 orë, pra duhen plot 20 – 21 orë për të mbërritur atje [në Londër]. E di që të gjithë e dinë datën e koncertit, por është budallallëk të hedhësh baltë në punën e saj sepse para koncertit ajo bën prova, sidomos pasi është një muaj pushim”, – shkruan ajo duke shtuar: “Ndihem shumë e lënduar teksa shoh që puna e sime bije baltoset nga disa njerëz, kur e di se sa energji dhe djersë ka derdhur ajo për atë performancë. Si do të bënit ju nëse ju duhet të bëni prova intensive, më pas të udhëtoni për në Meksiko për ditëlindjen e motrës e më pas të filloni një performancë krejtësisht të re e në fund të niseni drejt Londrës për koncert?”

Ajo e ka mbyllur postimin: “Ju kërkoj ndjesë sepse as unë e as ime bijë nuk i detyrohemi askujt ndonjë shpjegim, por jam e lodhur duke dëgjuar të tjerët të thonë historinë time. Zoti ju bekoftë!”.

Hello guys first let me sayI just got a wind of the mess that has festered since last night ! The fact that I supposedly lied about my Daughters concert . First of all I did make a mistake on the city and the day . I asked why did she have to leave early and was told by a member of her staff that “she had to get back in time for her concert ” and that she actually should have been there 2 days before, as the tour has been down for a month I assumed the date was Monday and the city was London well it turned out to be in the Uk but wrong city and on Tuesday. I want to point out that there is a nine hour time difference and it is an eleven to 12 hour Flight that equates to 19 – 20 hrs to get there! I then want to ask what would be the point of lying to the public and knowing that anyone could see when the date was. Any one with good sence could see that ! I am hurt and disappointed because I know what kind of work, sacrifice , and personal Money it took for her to do this show and support the Bet Award show and to give her fans that did not get to attend the concert a piece of her show. (Even though it means she has one day to rehearse herself and dancers after being off for a month) That was really important to to her. Although everyone told her this is going to take a toll on your tour because you will only have one day to rehearse and you and the dancers will have been off for a month. You will be exhausted because you get to the states on Thursday rehearse for Bet fly to Mexico to be with your Sister for her Birthday on Friday get back to La on Sunday and start rehearsals at Bet At 7 am . (Who else would get three hours of sleep like that? ) Book a huge private plane to carry your dancers and creative staff and choreographers road Managers and pay for it out of your own pocket. Who does that? Please understand that I absolutely am not doing this for anyone but my self ! I know I owe no explanation to anyone but I am tired of people writing my story. So I chose to tell my own ! Thanks for listening❤️continued on next post

A photo posted by Tina Knowles (@mstinalawson) on

This is exactly what I was talking about . We start lies and false rumors about our entertainers we celebrate when they stumble, we hope that they fall . We put them against each other when it’s room for them all! We talk negative about them and even their children which should be off limits . When they are gone we cry and say how much we loved them and cherish them we salute them in tributes . Well how about we do that when they are here ?I am sorry this is soo long but I had to get it off my chest! You guys are soo sweet and understand please! I I know I owe no one an explanation this is for me not anyone else . I am tired of letting people tell my story ! As Micheal Jackson would say “with Love”. Wake up people ❤️❤️❤️❤️❤️❤️???God Bless all of you ❤️

A photo posted by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Shperndaje