Blitz

 Breaking News

Maluma koncert në Tiranë?

Maluma koncert në Tiranë?
January 18
15:00 2020

Ose le ta themi më mirë kështu, Maluma koncert në Tiranë!

Ky është lajmi që po përhapet me shpejtësi në Instagram këto orët e fundit, e gjitha si pasojë e këtij postimi:

E nisur nga fakti që nga e njejta llogari Instagrami, kanë dalë informacionet e para në lidhje dhe me koncerte të tjera të rëndësishme në vend, si “Time Capsule”, mund të themi që është goxha e vërtetë.

Megjithatë asnjë detaj nuk dihet ende me siguri, por në ditët në vazhdim presim të marrim konfirmimin përfundimtar dhe detajet e nevojshme. Deri atëhere filloni dëgjojini këngët e Malumës me vëmendje sepse duhet t’i mësojmë tekstet derisa të vijë.

Niseni nga kjo( që është e preferuara jonë) :

/Blitz.al/

Share