Blitz

 Breaking News

KAOS dhe Ermal Fejzullahu kanë diçka për të thënë: “Pse s’po rri me ne? Bëhu sonte VIP!”

KAOS dhe Ermal Fejzullahu kanë diçka për të thënë: “Pse s’po rri me ne? Bëhu sonte VIP!”
July 16
14:54 2017

Vetëm pak më parë, KAOS dhe Ermal Fejzullahu kanë publikuar klipin e tyre më të ri me titull “VIP”.

Kënga është e përshtatshme për këtë sezon të nxehtë veror. Por ndryshe nga shumë këngëtarë që kanë zgjedhur plazhin, KAOS dhe Ermali e kanë realizuar klipin në një “club”.

Madje mund të themi se është vendi perfekt në lidhje me kontekstin e këngës. Ata janë të shoqëruar nga shumë femra të bukura dhe si gjithmonë dyshja KAOS dhe Ermal Fejzullahu “godasin” me këngët e tyre.

Për më shumë detaje ndiqni klipin:

Share