Blitz

 Breaking News

(Foto) Çfarë e ka shtyrë Liberta Spahiun të reagojë kështu?

June 26
13:19 2016

...

Picture 1 of 2

Palestër, Snapchat dhe… një gisht i mesit!

Kjo është parë në profilin e Snapchat të moderatores seksi Liberta Spahiu!

Vetëm para pak minutash ajo ka postuar 2 foto nga ambientet e palestrës, por ndryshe nga ç’jemi mësuar të shohim në ambiente të tilla, ajo nuk ka dashur t’i tregojë ndjekësve momente me mjetet e stërvitjes, por një gisht të mesit.

Përse vallë ta ketë bërë këtë gjë? Dhe ç’është më e rëndësishme, kush e ka nervozuar aq shumë Libertën, sa t’i drejtohet në këtë mënyrë, madje në dy poza, nga para dhe nga mbrapa?

Këtë s’arritëm ta mësonim dot…

Tags
Share