Blitz

 Breaking News

Flet menaxheri i saj: “Britney Spears mund të mos performojë më kurrë në skenë”

Flet menaxheri i saj: “Britney Spears mund të mos performojë më kurrë në skenë”
May 16
14:46 2019

Britney Spears mund të mos performojë më kurrë në jetën e saj.
Të paktën kështu shprehet menaxheri i saj, Larry Rudolph i cili është gjithashtu një ndër personat më të afërt të këngëtares e cila është cilësuar si princesha e Pop-it.
“Si personi që udhëheq karrierën e saj, bazuar në informacionin që unë dhe të gjithë profesionistët që punojnë me të janë duke u thënë në bazë të nevojës për njohje – nga ajo që kam mbledhur është e qartë mua ajo nuk duhet të kthehet për të bërë këtë koncerte në Vegas, jo në të ardhmen e afërt dhe ndoshta kurrë më. ”
Rudolph ka menaxhuar Spears në pjesën më të madhe të karrierës së saj, duke filluar që në albumin e saj të parë, “Baby … One More Time”, në 1999.
“Unë kam qenë me të për dy të tretat e jetës së saj”- tregon ai për Variety. “Unë e shikoj atë siç të shikoj vajzën time. Është shumë emocionuese për mua. Personalisht, uroj që ajo të gjejë vetëm një vend të qetë dhe të lumtur, cilido të jetë ai . Nuk bëhet fjalë për një karrierë më, bëhet fjalë për jetën.” /Blitz.al/

 

Share