Blitz

 Breaking News

Donjetës i bien erë këmbët…

Donjetës i bien erë këmbët…
March 24
09:56 2017

Donjeta është e vendosur që të mos lejojë vajzat e tjera që të flenë. Ajo është kapur me Sidritën, Armelën dhe Xhenin.

Të tria ato kanë dalë jashtë te këndi i cigares. Donjeta mbyll grillën e shtëpisë dhe në këtë moment, Sidrita komenton.

“Sa mirë e bëri, mos t’ia shohim surratin”, – u thotë ajo dy vajzave të tjera.

Pas cigares, vajzat hyjnë brenda, ku i pret Donjeta me një kapak tenxhereje dhe një lugë. Ajo i bie vazhdimisht kapakut duke bërë zhurmë, por Armela, Xheni e Sidrita vazhdojnë të ruajnë qetësinë dhe ta vënë në lojë Donjetën.

“E la! Kaq e pati më duket”, – u thotë Sidrita dy të tjerave.

Durimi i vajzave sos dhe ato dalin sërish jashtë për të shmangur zhurmën e shkaktuar nga Donjeta. Të tria fillojnë të flasin për të.

“I mbajnë erë këmbët”,- thotë Sidrita për Donjetën.

“Zhulsja”, – e plotëson Armela.

Share