Blitz

 Breaking News

Brad Pitt po shoqërohet me profesoreshën Neri Oxman, dhe shikoni çfarë ngjashmërie ka ajo me Angelina Jolie

Brad Pitt po shoqërohet me profesoreshën Neri Oxman, dhe shikoni çfarë ngjashmërie ka ajo me Angelina Jolie
April 08
13:01 2018

Tashmë Brad Pitt ka ndryshuar kapitull dhe pas goditjes që i dha divorci me Angelina Jolie duket se aktorit i është rikthyer buzëqeshja. Siç tregon edhe Page Six Tv, 53 vjeçari i apasionuar gjithmonë pas artit dhe arkitekturës ka takuar profesoreshën e Mit shkencës dhe artit Neri Oxman dhe të dy po frekuntohen si “miq”.

Një burin anonim në fakt ka thënë se ata duhet të jenë lidhur direkt sepse kanë shumë të përbashkëta dhe interesa të njëjta , por siç duket në fillim raporti i tyre ka qënë një miqësi profesionale. Profesoresha Oxman ka qënë duke dalë me një tjetër djalë por me Pitt duket se kalon orë më të këndshme. Si për ironi të fatit ose ka qënë edhe një zgjedhje e Brad,  Neri ka një ngjashmëri shumë të madhe me Angelina Jolie. Duket se aktori kështu do të ketë një pjesë të Jolie gjithmonë me vete.

/Blitz.al/

Share