Blitz

 Breaking News

Bledi Strakosha mban disa lidhje paralelisht dhe këtë nuk ja mban të fshehtë askujt

Bledi Strakosha mban disa lidhje paralelisht dhe këtë nuk ja mban të fshehtë askujt
May 14
12:47 2020

Bledi Strakosha, është një nga figurat më të hershme të televizionit shqiptar me plotë 29 vite karrierë, por njëkohësisht është edhe një nga meshkujt më të rezervuar sa i përket  jetës private.

I ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’ , Bledi tregoi të vërtetat e jetës së tij private madje zbuloi se e ka gati të pamundur të ketë vetëm një lidhje.

Ester Bylyku: A do doje që në këto momente të kishe një partnere krahë teje?

Bledi Strakosha: Unë jam natyre poligame, që do të thotë nuk rri dot për një kohë të gjatë në një lidhje. Ose rri në një lidhje, por që të kem edhe lidhje të tjera. Dhe këtë e kam si një lloj marrëveshje, një gjë shumë të hapur, nuk është një gjë që e bëj fshehurazi. Emocionalisht kam një lloj qëndrueshmërie, por fizikisht e kam të vështirë.

Share