Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

“Bëmë mama/baba të të ngjaj”!

May 26
18:32 2016

Fëmijët janë dhurata më e bukur që jeta u bën njerëzve. Nuk ka prind që nuk dëshiron që fëmija i tij të jetë i suksesshëm që sapo vjen në jetë. Disa duan që fëmijët të ndjekin hapat e tyre në jetë dhe profesion, ka edhe të tjerë që dëshirojnë që të jenë vetë ata që zgjedhin. Në botën e showbiz-it ka shumë fëmijë që, edhe pse të vegjël, dëshirojnë të ndjekin hapat e prindërve duke bërë të njëjtat gjëra si ata. Shfletoni galerinë dhe shihni 8 personazhe mbi të cilët vlen përsosmërisht shprehja: “Bëmë mama/baba të të ngjaj”.

Shperndaje