Blitz

 Breaking News

Alban Dudushi rrëfen takimin e parë të Bietës me vajzën e tij!

Alban Dudushi rrëfen takimin e parë të Bietës me vajzën e tij!
October 15
09:02 2017

Nëse një marrëdhënie nuk ecën ashtu siç duhet dhe nuk jep frytet e saj, është e destinuar për zgjidhje martese ose siç quhet ndryshe divorc.

Në pamje të parë duket e thjeshtë, por kur në mes është edhe një fëmijë gjërat ndërlikohet…dhe situata vështirësohet tepër kur të duhet të orezantosh fëmijën me partneren tënde të re.

Ky është edhe rasti i Alban Dudushit, i cili në një intervistë ekskluzive bashkë me bashkëshorten e tij, Bieta Sulon, kanë treguar edhe takimin e parë me Joelle, vajzën e madhe të Albanit.

“Vajza ka qenë gjatë gjithë kohës në një marrëdhënie të natyrshme me Bietën dhe e konsideron më shumë si shoqe se sa si partneren time”, – ka treguar Albani.

Epo, këtij i themi fat ne! /Blitz.al/

Share