Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

8 pasione të VIP-ave që nuk do t’i imagjinonit kurrë

April 30
14:53 2016

 

Gjithkush ka një hobi të caktuar në jetë: për disa është koleksionimi i kasetave, për dikë tjetër është piktura, këndimi  e shumë shembuj të tjerë. Hobi-t janë aktivitete jashtë profesionit apo shkollës, që në një mënyrë apo tjetër na bëjnë të arratisemi nga e përditshmja. Disa prej tyre mbeten shumë interesante, por do të habiteni se sa të çuditshëm ngjajnë personalitetet e huaj duke ushtruar pasione nga më të pazakontat dhe ekstremet.  Ja se cilat janë disa prej tyre:

Shperndaje