Blitz | Kliko dhe Informohu

Pushimet e Mia

 Lajmi Fundit
  • (FOTO galeri) Qyteti më i bukur në botë? Kyoto, qyteti japonez i ndërtuar që prej shekullit XIV, është cilësuar si më i bukuri në botë. Guidat turistike ua sugjerojnë udhëtuesve si destinacion perfekt. Pjesë e UNESCO-s, Kyoto ka...

(FOTO galeri) Qyteti më i bukur në botë?

    (FOTO galeri) Qyteti më i bukur në botë?

Kyoto, qyteti japonez i ndërtuar që prej shekullit XIV, është cilësuar si më i bukuri në botë. Guidat turistike ua sugjerojnë udhëtuesve si destinacion perfekt. Pjesë e UNESCO-s, Kyoto ka

Lexo me Shume