Blitz

 Breaking News

8 filmat më të bukur të të gjithë kohërave me tematikë dasmash

8 filmat më të bukur të të gjithë kohërave me tematikë dasmash
March 18
21:23 2016

 

Jeni duke planifikuar dasmën? Ju ka pushtuar ankthi dhe nuk dini se si të organizoni idetë? Mos ndoshta ju duket se gjithçka do të jetë një dështim apo të paktën i trembeni sadopak? Qetësohuni, merrni kokoshkat dhe shihni një film! Po ju sugjerojmë këtë listë që nuk do t’ju zhgënjejë!

My best friend’s wedding

Picture 8 of 8

Përse e duam? Ka veç një arsye: Julia Roberts! Vetëm kaq!

Tags
Share