Blitz

 Breaking News

6 shenjat që tregojnë se martesa po shkon në divorc

March 26
13:33 2016

Edhe pse në fillim të lidhjes mund të jeni të bindur që personi që keni zgjedhur të keni në krahë është i duhuri dhe ju me zor prisni të martoheni me të, disa gjëra ndryshojnë apo dalin në pah atëherë kur e prisni më pak. Megjithatë, edhe pse divorci është i vështirë, ai nuk është i papritur. Ka një sërë shenjash që tregojnë se dy partnerë po shkojnë drejt divorcit. Ja cilat janë gjashtë prej tyre!

6. Ju hiqni dorë nga përmirësimi i vetes

6. Ju hiqni dorë nga përmirësimi i vetes
Picture 6 of 6

Rehatia që të jep të qenit në çift është e njohur vazhdimisht si një prej arsyeve se pse nisin mosmarrëveshjet. Një martese i ka ardhur fundi pikërisht atëherë kur partnerët vendosin të heqin dorë nga vetja, gjë që nuk e bënin përpara se të ishin bashkë. Arsyet pse e kanë pëlqyer njëri-tjetrin janë sigurisht mënyra se si fillimisht trajtoni veten dhe më pas partnerin tuaj. Kur ju hiqni dorë prej vetes, do të hiqni dorë rrjedhimisht edhe nga partneri. Dy njerëz në përsosje të individualitetit të tyre bëjnë një çift gjithnjë në progres, ndërsa dy njerëz që heqin dorë nga vetja bëjnë që çifti të shkojë në drejtim të kundërt.

Tags
Share