Blitz

 Breaking News

6 shenjat që tregojnë se martesa po shkon në divorc

March 26
13:33 2016

Edhe pse në fillim të lidhjes mund të jeni të bindur që personi që keni zgjedhur të keni në krahë është i duhuri dhe ju me zor prisni të martoheni me të, disa gjëra ndryshojnë apo dalin në pah atëherë kur e prisni më pak. Megjithatë, edhe pse divorci është i vështirë, ai nuk është i papritur. Ka një sërë shenjash që tregojnë se dy partnerë po shkojnë drejt divorcit. Ja cilat janë gjashtë prej tyre!

2. Ju doni të ndryshoni në mënyrë radikale pjesë të karakterit të partnerit.

2. Ju doni të ndryshoni në mënyrë radikale pjesë të karakterit të partnerit.
Picture 2 of 6

Nëse partneri juaj është i rrëmujshëm dhe ju i keni treguar paraprakisht se sa e urreni rrëmujën, kjo nuk do të thotë se keni absolutisht të drejtë në dëshirën për të ndryshuar këtë të metë që, sipas jush, ka partneri. Edhe më keq do të jetë nëse ju këmbëngulni pa përdorur aspak tolerancën e duke e trajtuar partnerin si një kafshë shtëpiake që kërkon gdhendje për rregullat e shtëpisë. Është e sigurt se nëse gjendet gjuha e përbashkët do të ndihmojë në reduktimin e një zakoni që ju nuk e pëlqeni te partneri juaj, por nëse mundoheni ta hiqni atë në mënyrë drastike, kjo vetëm sa do të përkeqësojë marrëdhënien tuaj në çift.

Tags
Share