Blitz

 Breaking News

6 shenjat që tregojnë se martesa po shkon në divorc

March 26
13:33 2016

Edhe pse në fillim të lidhjes mund të jeni të bindur që personi që keni zgjedhur të keni në krahë është i duhuri dhe ju me zor prisni të martoheni me të, disa gjëra ndryshojnë apo dalin në pah atëherë kur e prisni më pak. Megjithatë, edhe pse divorci është i vështirë, ai nuk është i papritur. Ka një sërë shenjash që tregojnë se dy partnerë po shkojnë drejt divorcit. Ja cilat janë gjashtë prej tyre!

1. Ai/ajo nuk ju motivon

1. Ai/ajo nuk ju motivon
Picture 1 of 6

Për shembull, kur harroni se ku keni vendosur çelësat dhe ai ju përgjigjet: "Sikur kjo është ndonjë gjë e re!" Pikërisht në këtë moment motivimi juaj është rrëzuar në fund të këmbëve. Sipas ekspertëve të martesave dhe marrëdhënies në çift, demotivimi moral ndaj partnerit është edhe më i keq se tradhtia apo gabime të tjera. Akoma më keq është kur situata ka arritur deri aty ku je gjithnjë në pritje të ironisë së partnerit sesa motivimit.

Tags
Share