Mallkimi i një patrioti….

Nga Marin Mema Petro Nini Luarasi plot tri herë u mallkua dhe u shkishërua nga klerikët grekë, të cilët u përpoqën me çdo kusht të ndalonin punën e tij të … Continue reading Mallkimi i një patrioti….