Blitz

 Breaking News

Situatat më qesharake për ata që mbajnë syze. Qeshni me lot

Situatat më qesharake për ata që mbajnë syze. Qeshni me lot
November 11
09:22 2016

Sot që të gjithë jemi në kontakt çdo ditë e më tepër me teknologjinë, kompjuter apo celular, secili prej nesh ka pak apo shumë probleme me sytë.

Por cilat janë disa prej detajeve e situatave qesharake që u ndodhin përditë syzembajtësve?

 

  1. Kur kthehesh në shtëpi nga puna dhe shtrihesh menjëherë e lodhur, por kujton se ke akoma syzet vënë.

sy

  1. Kur zgjohesh në mëngjes dhe do të shijosh një filxhan kafe ose çaj të nxehtë.

sy-1

  1. Kur një shok ose shoqe t’i merr syzet për t’i provuar, por lë shenjat e gishtave në to më pas e ti bezdisesh si dreqi.

sy-2

  1. Kur je duke kthyer shtëpinë përmbys për të gjetur syzet, por më pas kujtohesh se i kishe vënë në sy në fakt.

sy-3

  1. Kur merr syzet për herë të parë dhe pas disa vitesh.

sy-4

6. Nga shiu ndryshon panorama.

sy-5

  1. Kur humb syzet, por nuk i gjen dot sepse nuk sheh. Gërmo Tare, gërmo!

sy-6

  1. Kur njerëzit të thonë të heqësh syzet e ti dukesh çuditshëm.

sy-7

  1. Kur në dimër shkon nga një ambient i ftohtë diku ngrohtë.

sy-8

  1. Si shoh pa syze vs si mendojnë shokët se shikoj pa syze.

sy-9

Foto të marra nga 9gag.

Share