Blitz

 Breaking News

Zgjidhini rrobat e banjës sipas formave të trupit tuaj

Zgjidhini rrobat e banjës sipas formave të trupit tuaj
July 05
20:22 2016

Vajzat me gjoks të vogël

Picture 1 of 10

Në qoftë se keni një gjoks të vogël duhet të kërkoni për reçipeta me zbukurime ose rrudha për të dhënë iluzionin e një gjoksi të madh. Ose mund të përdorni reçipeta me mbushje.

Në sezonin e verës, kur bëhet fjalë për të blerë rroba banje gjithmonë hasim probleme. Format e trupit dhe modelet e rrobave të banjës nuk përshtaten. Për të bërë blerjet e duhura ju duhet të ndiqni disa këshilla. Shfletoni galerinë për të parë modelet e rrobave të banjës që duhet të blini sipas përmasave dhe formave të trupit.

Tags
Share