Blitz

 Breaking News

Vera 2016 – ja çfarë ngjyre duhet të zgjidhni për flokët

April 18
10:40 2016

Platin

Platin
Picture 1 of 6

Vera po vjen dhe në këtë periudhë flokët kanë nevojë për trajtime të veçanta. Fillimisht zgjidhni ngjyrën që ju përshtatet dhe që është trend i verës 2016. Ndonjëherë zgjidhni një ngjyrë dhe vendosni t’i qëndroni asaj besnike. Por disa prej ngjyrave të momentit do t’ju bëjnë të ndryshoni mendje. Shumë të famshme e kanë bërë zgjedhjen e tyre. Shfletoni galerinë dhe bëni edhe ju zgjedhjen tuaj.

Tags
Share