Blitz

 Breaking News

Tri mënyra për të vendosur blush-in

April 02
18:24 2016

Blush Couture

Blush Couture
Picture 1 of 3

Zgjidhni një ngjyrë të errët blush-i. Në qoftë se keni fytyrë të rrumbullakët aplikojeni atë te mollëzat duke filluar nga faqet deri afër veshit.

Pranvera erdhi dhe blush-i është miku më i mirë për një pamje të shëndetshme dhe joshëse. Strukturoni fytyrën duke filluar nga faqet, përmirësoni formën, përpunoni në formë ovale, reduktoni defektet dhe jepuni efekt kockave. Me përdorimin e blush-it mund të arrini efekte të ndryshme. Artisti i make up-it Olivier Echaudemaison  ju sugjeron tri mënyra se si të qëndroni larg skuqjes. Shfletoni galerinë.

Tags
Share