Blitz

 Breaking News

Trendet më të bujshme nga Java e Modës në New York

Trendet më të bujshme nga Java e Modës në New York
February 17
14:55 2017

Java e Modës në New York ka filluar dhe edhe pse ende nuk janë prezantuar trendet e veshjeve, le të kalojmë pak te trendet e bukurisë.

Këtë sezon trendet e bukurisë janë mjaft të veçanta, më poshtë do të gjeni disa prej më të përhapurave.

Qerpikët poshtë më të gjatë

Vijëzim i theksuar i syve

Aksesorë të mëdhenj për flokët

Pircing në thonj

Përdorimi i ngjyrave të theksuara te sytë

Flokët në ngjyra të veçanta e të theksuara, blu, lejla, pink

Shkëlqim i cepave të syve

/Blitz.al/

Share