Blitz

 Breaking News

Tendencat pranverë-verë, 22 modele flokësh për t’u dukur stil

Tendencat pranverë-verë, 22 modele flokësh për t’u dukur stil
April 27
22:32 2019

Flokët janë një element shumë i rëndësishëm i pamjes sonë. Me ardhjen e stinës së pranverës, të gjithë rendin të bëjnë një ndryshim si formë për të lulëzuar dhe ato. Kemi parë mjaft personazhe të njohur që na kanë surprizuar me pamjen e re?

Por cilat janë trendet e këtij sezoni? Besoj se e keni kuptuar që në krye qëndrojnë flokët e shkurtër mbi shpatulla dhe të modelit “Bob”. Flokët me onde, ato të ndara në mes, me një baluke të shkurtër anash apo të shoqëruara me aksesorë, janë zgjedhjet e tjera që mund të bëni. Për më shumë ide, shihni 22 fotot në vazhdim.

/Blitz.al/

Share