Blitz

 Breaking News

“Street style” thyen rregullat e modës në New York

March 22
18:41 2016

8

8
Picture 8 of 8

8. Një shall I vogël mund të përdoret si aksesor duke u lidhur pas qafës.

Që të jesh në modë nuk do të thotë vetëm të bazohesh te London Fashion Week apo New York Fashion Week. Modën mund ta krijosh siç të pëlqen ty. Modë nuk është vetëm ajo që paraqitet në pasarela, por edhe ajo që kërkon të veshësh në përditshmëri.
E njëjta gjë ka ndodhur me stilin e rrugës, njerëzit që kanë zgjedhur këtë stil kanë thyer rregullat e modës në New York duke krijuar rregullat dhe stilin e tyre.

 

Tags
Share