Blitz

 Breaking News

(Sondazh) Votoni të veshurat më mirë dhe më keq në Venice Film Festival!

(Sondazh) Votoni të veshurat më mirë dhe më keq në Venice Film Festival!
August 29
11:43 2019

Dita e djeshme shënoi fillim e Festivali të Filmit në Venecia dhe kjo do të thotë që personazhet e njohur pushtuan tapetin e kuq. Dhe me ritualin e ri që kemi nisur, kjo do të thotë një sondazh për ju që të votoni të veshurat më mirë dhe më keq.

Mos harroni, shfaqni kritikun brenda jush!

 

Share