Blitz

 Breaking News

(Sondazh) Votoni të veshurat më mirë dhe më keq në “British GQ Men of the Year Awards”

(Sondazh) Votoni të veshurat më mirë dhe më keq në “British GQ Men of the Year Awards”
September 04
09:14 2019

Një ceremoni tjetër ku personazhet e njohur u vlerësuan me çmime për kontributin e tyre: Nicole Kidman si aktorja më e mirë, Kylie Minogue si ikonë apo Greta Thunberg si ajo që ndryshoi lojën. Por përkrahë çmimeve, vëmendje morën dhe veshjet e tyre në tapetin e kuq, dhe si gjithnjë ne në Blitz.al vlerësimin për të veshurat më mirë apo më keq po jua lëmë juve.

 

 

Share