Blitz

 Breaking News

Sekreti për të veshur këpucë me takë të lartë

August 08
18:15 2016

Ecni me shpinën drejt

Picture 2 of 8

Femrat duhet të ecin me shpinën drejt dhe mjekra të jetë paralel me dyshemenë, kështu ju do të dukeni më elegante dhe do të ecni lehtësisht.

Të gjitha vajzat duan të veshin këpucë me takë të lartë, por kjo nuk është aspak e lehtë. Ato duhet të mësojnë se si të ecin me taka, të ndihen komode dhe të duken si zonja të vërteta. Shfletoni galerinë për të mësuar disa prej sekreteve se si mund të qëndroni “mbi taka”. / Blitz.al/

 

Tags
Share