Blitz

 Breaking News

Sekreti për të veshur këpucë me takë të lartë

August 08
18:15 2016

Ecni me hapa të vegjël

Picture 1 of 8

Për t'u dukur elegante duhet të ecni ngadalë dhe me hapa ta vegjël.

Të gjitha vajzat duan të veshin këpucë me takë të lartë, por kjo nuk është aspak e lehtë. Ato duhet të mësojnë se si të ecin me taka, të ndihen komode dhe të duken si zonja të vërteta. Shfletoni galerinë për të mësuar disa prej sekreteve se si mund të qëndroni “mbi taka”. / Blitz.al/

 

Tags
Share