Blitz

 Breaking News

Ky është trendi më i rehatshëm që nuk duhet të mungojë në gardërobën tuaj këtë sezon

May 30
18:27 2016

5

5
Picture 5 of 5

Kompletet e tutave janë një zgjedhje ideale. Ato mund t'i vishni në shtëpi ose në palestër.

Veshjet e shtëpisë  janë shumë të rëndësishme. Sidomos gjatë sezonit të verës veshjet e shtëpisë kërkohen të jenë sa më të rehatshme dhe komode. Por shumë njerëz veshjet e shtëpisë i përdorin edhe për të dalë, sidomos pasi ky ka qenë një ndër trendet e propozuara nga stilistët këtë vit. Në galeri do të gjeni 5 modele veshjesh, me të cilat do të ndiheni komodë dhe mund t’i përdorni në shtëpi dhe jashtë saj.  Ato janë kaq të rehatshme dhe të bukura sa do të donit t’i vishnit kudo.

Tags
Share