Blitz

 Breaking News

Konturimi i këmbëve, trendi ekstrem i make up-it

Konturimi i këmbëve, trendi ekstrem i make up-it
April 07
17:11 2016

Si fillim bëri shumë bujë trendi i konturimit të fytyrës. Por nuk mjaftoi vetëm kjo që trendi i konturimit të përhapej për të gjithë trupin. Kemi parë konturim të fytyres, të veshëve, të qafes dhe ajo cka nuk kishim parë ende ishte konturimi i këmbëve.

Në një tutorial më poshtë do të shikoni se si të konturoni këmbët tuaja në këtë sezon. Duke përdorur kremin e konturimit, make up-in, sprajtin dhe shkëlqyesin mund të krijoni iluzionin e këmbëve të gjata. Gjithësesi kjo nuk rekomandohet për një ditë me shi, sepse pasi këmbët tuaja të lagen, nuk do të kenë aspak një pamje të mirë.

 

Tags
Share