Blitz

 Breaking News

Këto veshje do t’ju tregojnë gjithmonë elegante

July 05
17:14 2016

Ekspozoni supet

Picture 1 of 7

Bluzat me supet jashtë janë “in” i momentit. Gjithashtu ato nxjerrin në pah një pjesë ku nuk ka peshë dhe kockat e bëjnë pjesën e supeve dhe qafës të duket më e gjatë.

Gjatë dimrit është më e thjeshtë të vishni rrobat që dëshironi. Nuk do t’ju duhet të mbuloni defektet e as të nxirrni në pah format e bukura. Por në verë, mbulimi i defekteve është një problem i madh, pasi edhe trupi është më i ekspozuar. Dëshironi të ndiqni modën, por mendoni se nuk keni trupin e duhur  për të veshur çdo veshje? Në galeri do të gjeni disa këshilla se si mund të mbuloni defektet, të dukeni elegante dhe sa më të gjata.

Tags
Share