Blitz

 Breaking News

“Jumpsuit” – veshja më “in” e sezonit

July 01
13:34 2016

...

Picture 1 of 12

Çdo ditë kur duhet të shkoni në punë ose të dilni, mendimi i parë është se çfarë do të vishni. Trend i këtij sezoni janë “jumpsuit”, përveçse shumë komode do të dukeni mjaft bukur. Mjaftojnë një palë “jumpsuit” dhe jeni gati. Keni një larmishmëri modelesh dhe mund t’i zgjidhni në bazë të vendit ku do të shkoni. Mund t’i vishni me sandale, pantofla ose edhe me këpucë me takë.  “Jumpsuit” janë një zgjedhje e mirë dhe e shpejtë. Shfletoni galerinë për të parë disa prej modeleve më “in” të verës.

Tags
Share