Java Shqiptare e Modës transferohet në Nju Jork…

Javët e modës janë eventet më të rëndësishme, pasi bëjnë bashkë “fashionistë” nga e gjithë bota për t’u njohur me tendencat dhe trendet e fundit që sugjerojnë emrat më në … Continue reading Java Shqiptare e Modës transferohet në Nju Jork…