Blitz

 Breaking News

(Foto/Galeri) Vajzat në 1990 dhe në 2016, me të njëjtat veshje

July 16
17:27 2016

Syzet e mëdha

Picture 1 of 14

Thonë që historia përsëritet. Kjo ka ndodhur edhe në rastine  modës të viteve 90’. Janë rikthyer përsëri rrobat e 20 viteve më parë. Shikoni një ngjashmëri të madhe mes rrobave por nënat tuaja e vërtetojnë se është  e njëjta modë. Në galeri do të gjeni veshje identike që vishnin vajzat në 1990 dhe ato që veshin vajzat sot.

Tags
Share