Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Ç’të veshim në një javë?

May 03
19:16 2016

Gardëroba e javës ndryshon nga disa elemente: puna që bëjmë, vendi ku jetojmë, trupi që kemi dhe tiparet. Por si e dimë që e kemi bërë zgjedhjen e duhur kur s’kemi kohë në mëngjes?

“Yves Saint Laurent” ka thënë: “Moda ndryshon, por stili ngelet i njëjtë”.

Kur vjen puna te stili kemi vështirësi të përshtatim veshjen që duam me tiparet. Ose kur befas moti ndryshon, s’jemi të përgatitur për të ndjekur modën në ditët me shi, por hedhim një gjë të shpejtë dhe dalim me të katra për në punë.

Për këtë ju vijnë në ndihmë “fashion designers”. Bashkëngjitur keni ide veshjesh për 6 ditë punë.

Nga Stela Sallaku

Shperndaje