Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Çiftet e famshëm me të njëjtat veshje

May 05
20:26 2016

Çiftet zakonisht qëndrojnë pjesën më të madhe të kohës së bashku.  Ata bëjnë çdo gjë në prani të njëri tjetrit. Përveç këtyre, shumë çifte, të famshëm ose jo, vishen njëlloj në evente të ndryshme ose thjesht për shëtitje.  Çifte të famshëm janë parë të veshur njëlloj ose të kombinuar me njëri-tjetrin. Edhe pse disa prej tyre janë ndarë, fotot me veshje të njëjta mbeten. Shfletoni galerinë për të parë disa prej tyre.

Etiketimet
Shperndaje