Blitz

 Breaking News

Choker, një tjetër trend i 2016-s

April 22
13:22 2016

...

...
Picture 1 of 7

Trendet e ’90-s janë rikthyer bujshëm këtë sezon, duke filluar që nga rrobat deri tek aksesorët.

Varëset pas qafës (Choker)  janë një tjetër trend i rikthyer. Shumë të famshme janë kujdesur që të mos u mungojnë këta aksesorë. Choker kanë qenë të përdorura më së shumti nga 14-vjeçaret, por  tani që janë duke i përdorur edhe ikonat e modës u kthyen në një trend. Duket sikur ato janë mbytëse, por në të vërtetë janë stoli që duken shumë bukur dhe ngjasojnë me stolitë e punuara me dorë. Shfletoni galerinë për të parë disa prej modeleve më të përzgjedhura të Choker-it.

Tags
Share