Blitz

 Breaking News

Çfarë duhet të veshë një vajzë shtatlartë?

Çfarë duhet të veshë një vajzë shtatlartë?
May 14
15:16 2016

1

1
Picture 1 of 5

Dyqanet suedeze. Një vajzë mesatare në Suedi është 1.59 m, kështu që ju do ta keni më të thjeshtë për të gjetur rroba në dyqanet suedeze.

Për vajzat shtatlarta, veshjet ndonjëherë janë problem sepse nuk mund të gjesh atë që kërkon.  Të gjesh kominoshe apo pantallona është paksa e vështirë sepse ato janë për një trup mesatar. Shfletoni galerinë për të parë se çfarë mund të vishni dhe ku duhet të blini në qoftë se edhe ju jeni një vajzë shtatlartë.

Tags
Share