Blitz

 Breaking News

Çfarë duhet të keni në gardërobën e verës?

June 29
20:01 2016

Pupa

Picture 1 of 8

Pupat janë shumë të rehatshme dhe praktike që mund të kombinohen me çdo veshje.

Me ndërrimin e sezonit duhet të ndërrojmë edhe gardërobën. Çdo vit, shtëpitë e modës prezantojnë modele të ndryshme veshjesh. Por çfarë ka servirur moda këtë vit për ne? Shfletoni galerinë për të parë disa veshje dhe aksesorë të cilat duhet t’i keni për verën 2016.

Tags
Share