Blitz

 Breaking News

7 ide kombinimesh për javën e nxehtë që ju pret!

7 ide kombinimesh për javën e nxehtë që ju pret!
August 03
14:18 2019

Gushti ka nisur me temperaturat e tij tipike dhe kur ke ngecur në qytet për shkak të punës, një ndër problemet më të mëdha është: “Çfarë të vesh?”

Prandaj, më poshtë ne po ju tregojmë 7 ide kombinimesh të freskëta, por që janë edhe të përshtatshme për përditshmërinë tuaj.

/Blitz.al/

Share