Blitz

 Breaking News

11 trende që duhet të provoni para se të mbushni 30 vjet

March 17
00:25 2016

Në moshën 20-vjeçare duhet dhe mund të eksperimentosh me veshjen. Është mosha për të parë botën dhe për të qeshur pa fund. Sa prej trendeve të mëposhtme janë në listën e gjërave që doni të bëni? Shfletoni galerinë:

Rrobat e “shqyera”

Picture 1 of 11

Në të 20-at është mosha kur mund të bëni marrëzi të tilla, të vishni xhinse të grisura dhe të gjera apo funde si ky në foto. Por ama nuk mund t'i vishni kur jeni në të 30-at dhe jeni më të sofistikuara.

Share