Blitz

 Breaking News

10 mënyra të thjeshta si të dekoroni flokët

March 29
15:17 2016

1

1
Picture 1 of 10

 

A jeni të gjithë dakord se kapëset e vogla me flutura janë ende në modë, pavarësisht faktit se i keni përdorur në shkollën fillore? Në ditët e sotme, vajzat nga njëzet vjeç preferojnë të nxjerrin në pah pamjen e tyre duke shfrytëzuar elemente dekori për flokët. Dëshironi disa ide se si të mund të riktheni në modë dhe të dukeni këndshëm me aksesorët e fëmijërisë apo adoleshencës? Hidhini një sy galerisë, ju paraqesim 10 mënyra se si mund t’i shfrytëzoni aksesorët tuaj:

Tags
Share