Blitz

 Breaking News

10 llojet e këpucëve që çdo femër duhet t’i ketë

March 20
13:03 2016

 

.

Flat shoes

Picture 1 of 10

Sido që të jenë, të hapura apo të mbyllura te gishtat apo mbrapa, këto këpucë janë tendencë e këtij viti. Duke zgjedhur këto këpucë jeni në rrugën e duhur për të qenë tërheqëse dhe elegante.

Një vit më parë, sandalet me rripa u zëvendësuan nga këpucët e sheshta dhe çizmet e gjata u zëvendësuan nga ato deri te kyçi i këmbës.

Por 2016-a është një vit i ri. Edhe pse jemi ende të dashuruar me stilin e 2015-s presim me padurim për trendet e 2016-s.

 

Tags
Share