Blitz

 Breaking News

Si të ndihesh seksi rreth të 50-ave? Këto zonja japin “recetën”

April 21
19:27 2016

Anne Rosenberg, 59 vjeçe

Anne Rosenberg, 59 vjeçe
Picture 2 of 6

Me aq sa kujtoj nga fëmijëria ime, kam qenë shumë e përqendruar te studimet dhe kohën e lirë e kaloja duke kalëruar apo duke bërë punë. Përveç këtyre ishte edhe mënyra ime e të veshurit që më bën të mendoj se seksualiteti nuk më përkiste. Në fakt është e çuditshme të mendosh se ndryshe nga ç’kam bërë në të 20-at e mia, sot ndihem seksi, kreative e shpërthyese. Ndihem rehat për këtë.


Ndonjëherë ndodh që një grua mbi të 50-ave të ndihet “e padukshme”, për shembull kur ecën në ambiente me njerëz apo kur futet në një restorant.
Vëmendja që merrej dikur në moshë më të re tashmë nuk është e njëjta.
Kur pyet një grua të moshës së mesme rreth këtyre gjërave kupton se ndikimi negativ në vetëvlerësim është jo i vogël.

Ne jetojmë në një kulturë në të cilën bukuria dhe energjia barazohen me rininë. Por jo gjithmonë është kështu dhe me dëshmitë e mësipërme duam ta ndryshojmë këtë mënyrë të menduari.

Lexoni mendimet e 6 femrave të moshës 48-67 vjeç, të cilat ndihen të reja, tërheqëse dhe energjike edhe në këtë moshë dhe këtë e shfaqin edhe në foto.

Share