Blitz

 Breaking News

Ushqimet ndaj të cilave fytyra juaj është jotolerante

Ushqimet ndaj të cilave fytyra juaj është jotolerante
March 16
21:31 2016

Specialistët e lëkurës mund të dallojnë ushqimet që hani vetëm duke ju kontrolluar fytyrën. Lëkura është e lidhur me shëndetin, kështu që mund të shikoni se si disa pjesë të fytyrës reagojnë ndaj stresit apo kur keni varësi nga ushqime dhe pije të ndryshme. Për shembull, kafeja mund t’ju shkaktojë errësim në disa pjesë të lëkurës. Shfletoni galerinë:

Fytyra jotolerante ndaj sheqerit.

Picture 1 of 4

Karakteristikat: vija dhe rrudha në ballë, puçrra në të gjithë fytyrën, vetulla të holla, rrathë nën sy. Pse? Këto ndodhin sepse trakti juaj i tretjes lidhet me ballin dhe ju keni lëkurë të thatë dhe me puçrra. Insulina ushtron presion mbi gjëndrat e veshkave, të cilat kontrollojnë pjesën e ballit.

Share