Blitz

 Breaking News

Një teknikë e thjeshtë që ju çliron nga dhembja e kokës për 30 sekonda

Një teknikë e thjeshtë që ju çliron nga dhembja e kokës për 30 sekonda
July 15
14:55 2016

Dhembja e kokës nuk është aspak e këndshme, sidomos kur jeni në punë ose në rrugë dhe nuk keni ilaçe me vete. Por jo gjithmonë është e domosdoshme të pini ilaç.

Në trupin tonë ka disa pika aktive dhe me një masazh mund të lehtësoni dhembjet e qafës apo të kokës. Teknika të tilla janë gjithmonë të dobishme. Pika që duhet të shtypni për të hequr dhembjen e kokës ndodhet në pëllëmbën e dorës, mes gishtit të madh dhe atij tregues.

Krijoni presion mbi këtë pikë duke e shtypur me gishtin tregues për 30 sekonda. Të njëjtën gjë bëjeni edhe në dorën tjetër. Në qoftë se keni vepruar siç duhet dhembja e kokës do të largohet shumë shpejt.

3630655-14-1468326294-650-1ccd54f71a-1-1468505512

Tags
Share