Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Ja sa gjatë rrinë drogat në trupin tuaj!

Ja sa gjatë rrinë drogat në trupin tuaj!
March 20
17:22 2016

Jo të gjitha drogat mbeten në trup për të njëjtën sasi kohe.

Në momentin që konsumojmë drogë – të çdo lloji – organet fillojnë të reagojnë. Në proces,  përbërësit e drogës mund të futen në gjak, në urinë, dhe madje edhe në flokë, për një kohë të gjatë pasi ndihen efektet fillestare të drogës. Gjurmët e këtyre metaboliteve janë ato që testerat e drogës kërkojnë, pasi janë tregues i mirë se dikush e ka përdorur në të vërtetë një medikament dhe jo thjesht është në kontakt me të.

Dhe ndërsa testet e drogës nëpërmjet flokëve janë mjaft të sakta, testet e gjakut dhe të urinës janë të paafta për të zbuluar pjesën më të madhe të drogave, për aq kohë sa nuk e keni përdorur për rreth një javë. Heroina, për shembull, në përgjithësi gjendet në urinë pas tre deri në pesë ditë.

 

Shperndaje