Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

FDA pranon se vaksina shkakton autizëm

FDA pranon se vaksina shkakton autizëm
April 13
20:13 2016

Agjencia “Food and Drug Administration” (FDA) ka publikuar një dokument të vaksinës, ku janë raportuar efektet anësore që shkaktojnë autizëm.

Vaksina “Tripedia”, që shkakton kollë, nuk është më në treg. “Tripedia” është projektuar që të merret në 5 doza për fëmijët nga 6 javë deri në 7 vjeç.

Ka edhe shumë efekte të tjera anësore, të cilat janë shkaktuar nga vaksina, si SIDS (Sudden Infant Death Sindrom), reaksion anafilaktik (reaksion alergjik i rëndë), nivele të ulëta të trombociteve të gjakut, inflamacion të trurit , hypotonia (sindromi floppy baby), infeksion bakterial të lëkurës etj. Në këtë dokument thuhet se ngjarjet janë raportuar nga një pjesë e madhe e popullsisë.

Edhe pse kanë dalë dokumente që pranojnë se vaksina shkakton autizëm, Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve  vazhdon me pretendimet se vaksina me autizmin nuk kanë asnjë lidhje.

Tani ju vendosni vetë se cila është rruga e drejtë për t’u ndjekur.

Etiketimet
Shperndaje